PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمایش تصاویر محصولات



admin
09-28-2013, 05:09 PM
سوال :

تصاویر هیچ کدام از محصولات نمایش داده نمیشود!
نه آنهای که از اول به عنوان نمونه بودند و نه آنهایی که جدید آپلود میشوند!
[Only registered and activated users can see links] . ...r/index.php/olympus-stylus-750-7-1mp-digital-camera.html


جواب :*
ممکنه شما به ریفرش کردن کامل کش و یا تخلیه ی کش تصاویر کاتالوگ نیاز داشته باشید.
ممکنه شما به بازسازی Index ها نیاز داشته باشید.
لطفا دقت کنید که تنظیمات Base Media URL در بخش تنظیمات Web شما درست باشه.
دقت کنید که دایرکتوری Media و تمام زیر شاخه های اون باید دسترسی 755 یا 777 داشته باشن.
ممکنه فایل .htaccess داخل دایرکتوری media شما تنظیمات اشتباهی به اون اضافه شده.
ممکن هست خود شما به صورت دستی یا با نصب یک اکستنشن فایل .htaccesss رو ادیت کرده باشید و در بازنویسی URL ها تداخل ایجاد کرده باشید.
اگر اکستنش هایی برای مدیریت تصاویر محصولات نصب کردید (مثل lightbox یا موارد مشابه)، ممکنه باعث ایجاد این مشکل شدن.
این ها موارد اولیه هست که می تونید بررسی کنید.



آپدیت : فایل در پیوست افزوده شد
فایل پیوست را در پوشه media آپلود کرده و سپس از حالت فشرده خارج کنید

mokarx
10-20-2013, 04:58 PM
با سلام
همه موارد برسی شد ولی باز هم تصاویر نمایش داده نمی شوند
لطفا راهنمایی کنید

admin
10-20-2013, 08:24 PM
اطلاعات هاست و سايت رو ارسال كنيد بررسي بشه

mokarx
10-21-2013, 08:42 AM
اطلاعات هاست و سايت رو ارسال كنيد بررسي بشه

با سلام
[Only registered and activated users can see links]
فایل HTACCESS داخل مدیا را حذف کردم کل مشکلات مربوط به تصاویر حل شد
فکر کنم این فایل یه گزینه اشتباه داره که باعث این مشکلات میشه
آیا حذف HTACCESS از پوشه مدیا مشکل ساز خواهد بود یا موردی نداره
محتویات فایل هکسس در مدیا

Options All -Indexes
<IfModule mod_php5.c>
php_flag engine 0
</IfModule>

AddHandler cgi-script .php .pl .py .jsp .asp .htm .shtml .sh .cgi
Options -ExecCGI

<IfModule mod_rewrite.c>

############################################
## enable rewrites

Options +FollowSymLinks
RewriteEngine on

############################################
## never rewrite for existing files
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

############################################
## rewrite everything else to index.php

RewriteRule .* ../get.php [L]
</IfModule>

با احترام

admin
10-21-2013, 02:15 PM
با حذفش مشكلي جدي پيش نمياد
ولي فايل براي رفع مشكل بررسي و فايل جديد آماده و پيوست ميشه

zamani
05-13-2015, 02:30 PM
sallam dooste aziz,
man ham daghighan hamin moshkel ro daram, mitoonam azatoon khahesh konam be site man ham sar bezanin bebinin moshkelesh chie. mamnoon misham,

zamani
05-13-2015, 02:45 PM
dametooon gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar m
raftam oon htaaccess ro ke tooye folder media boodo kolan pak karadm doros shodddd,,,,
haghighatan asheghetooonaam,,, nemitoonam mizan khoshhalie alanamo vasf konam, vali in moshkel mano 2 hafte sare kar gozashtwe bood. :-))))))))))))))))))))))))

admin
05-14-2015, 09:47 AM
dametooon gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar m
raftam oon htaaccess ro ke tooye folder media boodo kolan pak karadm doros shodddd,,,,
haghighatan asheghetooonaam,,, nemitoonam mizan khoshhalie alanamo vasf konam, vali in moshkel mano 2 hafte sare kar gozashtwe bood. :-))))))))))))))))))))))))

خوشحالیم مشکل شما برطرف شد
به زودی فایل اصلاحی جدید به پست اول اضافه میشه

zamani
05-17-2015, 09:49 AM
kheyli az lotfetoon mamnoonam
yani in file htaccess ro bayad dobare sare jash bezaram monteha eslah shodasho?
age intori mitoonam azatoon bekham in file ro baram mail konin,
mamnoonetoon misham,

sht
05-17-2015, 01:26 PM
دوستان عزیز ، فایل htaccess جدید در پست اول اضافه شد
برای امنیت و کارایی هر چه بهتر باید این فایل وجود داشته باشد

robot
05-29-2015, 08:45 PM
سلام
میخواستم بپرسم دلیل قرار دادن کاربری به نام admin در تیبل admin_user چیست؟
آیا قصد گرفتن backdoor از سایت نصب کنندگان دارید؟ یا به طور غیر عمدی این کار صورت گرفته است؟
با اینکار مردم رو مجبور به استفاده نکردن از اسکریپتتون میکنید که هر لحظه امکان هک شدن دارند.

admin
05-30-2015, 12:25 AM
سلام
میخواستم بپرسم دلیل قرار دادن کاربری به نام admin در تیبل admin_user چیست؟
آیا قصد گرفتن backdoor از سایت نصب کنندگان دارید؟ یا به طور غیر عمدی این کار صورت گرفته است؟
با اینکار مردم رو مجبور به استفاده نکردن از اسکریپتتون میکنید که هر لحظه امکان هک شدن دارند.

سلام
به انجمن خوش اومدین
اول اینکه لطفا در مکان مناسب پاسخ ارسال کرده و یا تاپیک جدید ایجاد کنید
دوم اینکه احتمال 99درصد به طور غیر عمد صورت گرفته و به زودی بررسی و اصلاح خواهد شد
ممنون از توجه اطلاع رسانی

admin
05-30-2015, 10:13 AM
ضمنا بعد از نصب اطلاعات یوزر کاملا تغییر کرده و با نام شما درج میشه

robot
05-30-2015, 04:36 PM
ضمنا بعد از نصب اطلاعات یوزر کاملا تغییر کرده و با نام شما درج میشه

چون برای هاست های معمولی set_time_limit برای موارد امنیتی غیر فعال هست و max_execution_time معمولا روی 30 تنظیم میشه، نمیشه با installation خود magento اون رو نصب کرد. (موقع ساخت table ها ارور request time out میده) (مگه اینکه روی vps باشه و کاربر بتونه تنظیمات php.ini رو تغییر بده)

به همین دلیل با دیتابیسی که شما در اختیار ما قرار داده اید با اطلاعات sample دیگر نیازی به اجرای sql نیست و از بخش database رد میشود. به همین دلیل تغییری در دیتابیس اعمال نخواهد شد. فقط در زمان ساخت یوزر ادمین هست که در id=2 یوزر کاربر رو قرار میده و id=1 همان یوزر شماست. (از دستور insert استفاده میشود نه update)

به هر حال پیش میاد که این مشکلات به وجود بیاید انشالله که در فایل های php نکته ای نباشد.
در ضمن، با درجه فعلی کاربری بنده، نمیتونستم تاپیک جدید بزنم به همین دلیل اینجا پاسخ دادم.

با تشکر

sht
06-01-2015, 09:46 PM
چون برای هاست های معمولی set_time_limit برای موارد امنیتی غیر فعال هست و max_execution_time معمولا روی 30 تنظیم میشه، نمیشه با installation خود magento اون رو نصب کرد. (موقع ساخت table ها ارور request time out میده) (مگه اینکه روی vps باشه و کاربر بتونه تنظیمات php.ini رو تغییر بده)

به همین دلیل با دیتابیسی که شما در اختیار ما قرار داده اید با اطلاعات sample دیگر نیازی به اجرای sql نیست و از بخش database رد میشود. به همین دلیل تغییری در دیتابیس اعمال نخواهد شد. فقط در زمان ساخت یوزر ادمین هست که در id=2 یوزر کاربر رو قرار میده و id=1 همان یوزر شماست. (از دستور insert استفاده میشود نه update)

به هر حال پیش میاد که این مشکلات به وجود بیاید انشالله که در فایل های php نکته ای نباشد.
در ضمن، با درجه فعلی کاربری بنده، نمیتونستم تاپیک جدید بزنم به همین دلیل اینجا پاسخ دادم.

با تشکر

سلام خدمت شما دوست عزیز
پوزش بنده را به دلیل تاخیر در پاسخگویی بپذیرید ، داشتم فایل داده نمونه رو برای شما عزیز آماده میکردم
در مورد حرف اولتون ما بستگی به هاست دارد ، ما روی هاست خودمان تست کرده بودیم که مجنتو بدون سمپل دیتا با موفقیت نصب شد اما هم اینکه زمان زیادی طول میکشد و هم اینکه بدون محصولات و یا بلاک های مربوط به مجنتو میباشد .
در مورد پاراگراف دوم اگر شما کاربر ادمین را انتخاب کنید ، نام کاربری آپدیت میشود چون خودمان تست کردیم و این موضوع بوده است اکثر کاربران نام ادمین را انتخاب میکنند حتما همکاران ما هم به این فکر نبوده اند افرادی تیزبین مانند شما احتمال اینکه ما نیت ورود به سایتشان را خواهیم داشت بدهند !!
خود شما هم میدانید ما تیم پشتیبانی هستم و نه خراب کننده ی سایت های مشتریان ، و باز هم ممنونیم به خاطر دقت نظر شما و باید اعلام کنیم ما سارق اطلاعات کاربران نیستیم !
در مورد پاراگراف سوم خیلی محترمانه میخواستید بگید احتمال اینکه شل آپلود کرده باشیم توی فایل ها هست !!! که این مورد یک کم کم لطفی هست ، فایل ها از خود مجنتو دریافت شده و در خدمت شما قرار داده شده است ، میتوانید برای اطمینان بیشتر از سایت مجنتو اصلی نسخه انگلیسی را دریافت و با این نسخه مقایسه کنید ، کار ما پشتیبانی است نه دزدی و خدا رو شکر در طول این چند سالی که فعال بوده ایم هیچکدام از مشتریان برای پشتیبانی مجنتو از ما ناراضی نبوده اند .
در رابطه با همین موضوع فایل دیتای نمونه مجدد بدون وجود یوزر ادمین آماده ، نصب و تست شد و اکنون میتوانید از لینک زیر آن را دانلود و بررسی کنید .

(در صورتی که کاربر در هنگام نصب یوزر admin را انتخاب کند اطلاعات اکانت آپدیت میگردد ! ) همچنین ذکر این نکته لازم است علاوه بر رمز باید به این نکته هم توجه کنید کاربر راحت میتواند نام پوشه ی مدیریت را در هنگام نصب انتخاب نماید . لذا صحبت هرگونه سوء استفاده از سایت نصب کنندگان منتفی میباشد ، البته باید عرض کنم تیم پشتیبانی این قدر بیکار نیستند که اون افکاری که شما دارید رو عملی کنند ، البته حق هم دارید وقتی سایت هایی مثل پی سی ول در قدیم اسکریپت رایگان میدادند و سپس داخلش شل قرار میدادند .

لینک دانلود مجنتو 1.9.1.1 به همراه داده های نمونه ([Only registered and activated users can see links] sampledata_persian-magento.ir.zip)

robot
06-05-2015, 02:03 PM
سلام
حرف زیادی برای گفتن ندارم واون چیز هایی ک اینجا میگم لازم هست.
همانطور که میدانید در دنیای امنیت حتی نباید به دوست خود اعتماد کرد چه رسد به سایت. پس توقع اعتماد اشتباه است. همانطور که در طی ین سال ها مراجع اصلی بعضی از cms ها و... را دیده ایم که هک شده بودند و در اسکریپت آنها بکدور گذاشته شده بود. بدون اینکه صاحبانش بفهمند.

(در صورتی که کاربر در هنگام نصب یوزر admin را انتخاب کند اطلاعات اکانت آپدیت میگردد ! ) همچنین ذکر این نکته لازم است علاوه بر رمز باید به این نکته هم توجه کنید کاربر راحت میتواند نام پوشه ی مدیریت را در هنگام نصب انتخاب نماید . لذا صحبت هرگونه سوء استفاده از سایت نصب کنندگان منتفی میباشد ، البته باید عرض کنم تیم پشتیبانی این قدر بیکار نیستند که اون افکاری که شما دارید رو عملی کنند ، البته حق هم دارید وقتی سایت هایی مثل پی سی ول در قدیم اسکریپت رایگان میدادند و سپس داخلش شل قرار میدادند .
این ها نمیتواند باعث نادیده گرفتن یوزر ادمین شود. بسیارند سایت هایی که با یوزر دیگر و با ادمین پیج پیشفرض به کار خود ادامه میدهند. الان همه اون سایت هایی که اسکریپت شما رو نصب کردند و یوزر غیر admin دارند رو میشه هک کرد. همچنین، عوض کردن آدرس adminpage از طریق پنل باعث کمتر شدن امنیت میشود چون اطلاعات آن در دیتابیس ذخیره میشود و اینکار باید از طریق فایل xml انجام شود.

البته باید عرض کنم تیم پشتیبانی این قدر بیکار نیستند که اون افکاری که شما دارید رو عملی کنند
نمیدونم در مورد چی صحبت میکنید. یعنی افکاری که مبنی بر امنیت بیشتر هست بی ارزش است؟ خداوند به اندازه کافی از روی لطفش به بنده علم داده که نیازمند کسی نباشم. این چیزی که عرض شد تنها برای امنیت بیشتر کاربران بود و خوشنامی سایت شما در آینده ! این وظیفه بود ولی نمیدونستم که جوابتون این هست. شاید طرز بیان من درست نبوده.
به هر حال
موفق باشید.

sht
06-05-2015, 04:08 PM
سلام
حرف زیادی برای گفتن ندارم واون چیز هایی ک اینجا میگم لازم هست.
همانطور که میدانید در دنیای امنیت حتی نباید به دوست خود اعتماد کرد چه رسد به سایت. پس توقع اعتماد اشتباه است. همانطور که در طی ین سال ها مراجع اصلی بعضی از cms ها و... را دیده ایم که هک شده بودند و در اسکریپت آنها بکدور گذاشته شده بود. بدون اینکه صاحبانش بفهمند.

همانطور که در پست قدیم خدمت شما آدرس رو ارسال کردم سمپل دیتای نمونه بدون یوزر ادمین قرار داده شده
میتونید فایل رو بررسی کنید و در صورتی که خلاف صحبت بنده رو مشاهده کردید اطلاع دهید
باز هم خدمت شما عرض میکنم که ما قصد پشتیبانی از مجنتو در ایران را داریم نه اینکه هک کردن اطلاعات افراد ، این رو عزیزانی که از مشتریان ما هستند تایید میکنند
از شما عزیزان و دیگر دوستانی که قصد گزارش مشکلی را دارند تقاضا میشود در تاپیک های دیگر مباحث مطلبی غیر از مبحث خود تاپیک ارسال نکنند ، زیرا باعث انحراف موضوع از روند اصلی خودش خواهد شد
[Only registered and activated users can see links]
تمامی مطالبی که بی ارتباط به بحث اصلی تاپیک باشد بدون تذکر حذف خواهد شد.
مدیریت تیم پشتیبانی مجنتو در ایران