PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل Front controller reached 100 router match iterations



s1r101
12-09-2015, 02:47 PM
با سلام نمیدانم چرا برای بنده این پیغام نمبیش داده میشه و با کلی سرچ هم نتوستم مکشل رو رفع کنم لطفا راهنمایی کنید
There has been an error processing your request

Front controller reached 100 router match iterations

Trace:
0 /home/user/domains/domain.com/public_html/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Front.php(179): Mage::throwException('Front controlle...')
1 /home/diamo/domains/domain.com/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(354): Mage_Core_Controller_Varien_Front->dispatch()
2 /home/user/domains/domain.com/public_html/app/Mage.php(684): Mage_Core_Model_App->run(Array)
3 /home/user/domains/domain.com/public_html/index.php(71): Mage::run('', 'store')
4 {main}

اینم بگم که احتمالا مشکل از دیتابیس هستش چون با عوض کردن دیتابیس با همون فایل ها سایت بالا میاد

تشکر

sht
12-10-2015, 08:49 PM
با سلام نمیدانم چرا برای بنده این پیغام نمبیش داده میشه و با کلی سرچ هم نتوستم مکشل رو رفع کنم لطفا راهنمایی کنید
There has been an error processing your request

Front controller reached 100 router match iterations

Trace:
0 /home/user/domains/domain.com/public_html/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Front.php(179): Mage::throwException('Front controlle...')
1 /home/diamo/domains/domain.com/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(354): Mage_Core_Controller_Varien_Front->dispatch()
2 /home/user/domains/domain.com/public_html/app/Mage.php(684): Mage_Core_Model_App->run(Array)
3 /home/user/domains/domain.com/public_html/index.php(71): Mage::run('', 'store')
4 {main}

اینم بگم که احتمالا مشکل از دیتابیس هستش چون با عوض کردن دیتابیس با همون فایل ها سایت بالا میاد

تشکر

با سلام خدمت شما
برای حل این مشکل به مسیر زیر بروید و فایل نام برده شده را برای ویرایش باز کنید :
app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Front.php
سپس کد زیر را پیدا کنید :

while (!$request->isDispatched() && $i++<100) {
foreach ($this->_routers as $router) {
if ($router->match($this->getRequest())) {
break;
}
}
}

سپس آنرا با کد زیر تغییر دهید :

Mage::log('----Matching routers------------------------------');
Mage::log('Total ' . count($this->_routers) . ': ' . implode(', ', array_keys($this->_routers)));
while (!$request->isDispatched() && $i++<100) {
Mage::log('- Iteration ' . $i);
$requestData = array(
'path_info' => $request->getPathInfo(),
'module' => $request->getModuleName(),
'action' => $request->getActionName(),
'controller' => $request->getControllerName(),
'controller_module' => $request->getControllerModule(),
'route' => $request->getRouteName()
);

$st = '';
foreach ($requestData as $key => $val) {
$st .= "[{$key}={$val}]";
}
Mage::log('Request: ' . $st);
foreach ($this->_routers as $name => $router) {
if ($router->match($this->getRequest())) {
Mage::log('Matched by "' . $name . '" router, class ' . get_class($router));
break;
}
}
}


اگر مشکل شما حل نشد میتوانید از لینک زیر نیز کمک بگیرید :
[Only registered and activated users can see links]-fix

s1r101
12-10-2015, 11:34 PM
همه این راه حل ها رو رفتم نزدیک بیست تا مقاله انگلیسی و راه حل رفتم نمیشه

sht
12-11-2015, 11:13 AM
همه این راه حل ها رو رفتم نزدیک بیست تا مقاله انگلیسی و راه حل رفتم نمیشه

[Only registered and activated users can see links]